Українські фани – найвідданіші і найвірніші вболівальники, що вони вже довели протягом 10 днів єврочемпіонату. Свою віру і підтримку фани покажуть і сьогодні, у день останнього матчу групового турніру, коли команда зустрінеться у Донецьку зі збірною Англії. Про це заявив голова Державної служби молоді та спорту Равіль Сафіуллін.

«Сьогодні – дуже відповідальний матч. Хочу, щоб наші футболісти вийшли на поле, як на вирішальний бій. На кожен поєдинок треба виходити, як на найголовніший бій у житті. Для нашої команди він таким і є. Тому вірю, що хлопці мобілізують усі свої сили і будуть віддаватися грі до кінця, незважаючи ні на що! Тільки тоді буде результат», - переконаний Сафіуллін.

Крім того, він подякував усім шанувальникам футболу за підтримку, яку вони подарували українській збірній у попередніх матчах. «Більшого дати вже просто неможливо. Навіть якщо Україна програвала французам 0:2, підтримка вболівальників на трибунах ні на секунду не припинялася. Я впевнений, що і сьогодні підтримка буде не меншою, і всі вболівальники вірять, що футболісти виправдають їхню довіру, їхні надії, і ми зможемо побачити Україну у чвертьфіналі», - додав чиновник, передає інформаційний центр «Україна-2012».

«Ми підготувалися дуже добре до проведення чемпіонату з футболу. На це є підтвердження і наших гостей-уболівальників – скільки приємних відгуків чуємо сьогодні від них про Україну, нашу гостинність, щирість. Свідченням цього є й те, що ніяких неприємних інцидентів, подій за час проведення Євро в Україні не було – дуже добре працюють наші служби, наші правоохоронці. Так що Україні є чим пишатися! Євро працює на позитивний імідж нашої держави», - підкреслив глава Державної служби молоді та спорту.

Як раніше повідомляв ForUm, 15 червня збірна України з футболу програла збірній Франції з рахунком 0:2.

Збірна України розпочала домашній чемпіонат Європи з футболу 2012 року з перемоги над командою Швеції з рахунком 2:1.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

173