Для скорочених співробітників Місцевого організаційного комітету Євро-2012 діє програма подальшого працевлаштування. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив сьогодні на прес-конференції директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

«Одна із найбільших інвестицій, яку зробив УЄФА, - інвестиція у людський ресурс. У рамках цього проекту були відібрані і залучені найкращі експерти у різних сферах. Зараз моєю основною роботою є підписання указів про їхнє звільнення», - заявив він.

У той же час Лубківський повідомив, що офіс МОК працюватиме до грудня поточного року. «Відносно співробітників цього проекту, діє програма їхнього подальшого працевлаштування. Ще до завершення турніру нашими фахівцями цікавилися представники місцевих організаційних комітетів різних заходів», - зазначив він.

Лубківський також заявив, що деякі співробітники МОК вже підписали контракти з організаторами Олімпіади у Сочі.

Крім того, він повідомив, що під час проведення Євро-2012 в Україні працювали 2879 волонтерів, яких відібрав і підготував УЄФА. «Найстаршим волонтером були 78-річний водій із Донецька, найдовший шлях до нас проробив волонтер із Перу Педро Мартін Мендоса-Стрельчук», - зазначив Лубківський.

Також він повідомив, що по чотири волонтери із кожного приймаючого міста пройдуть практику у штаб-квартирі УЄФА у вересні цього року.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

315