У Черкаській області правоохоронці вилучили у чоловіка бойові гранати. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Черкаській області.

«Чоловіка, який напав на таксиста і кинув у бік автомобіля кілька гранат, затримали. В його будинку правоохоронці знайшли дві гранати РГД-5, записи з виготовлення вибухових речовин, ємності з рідкими і кристалічними хімічними речовинами, які використовуються для виготовлення вибухівки», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в одному із спальних районів міста між таксистом та місцевим жителем виник конфлікт, внаслідок якого зловмисник дістав з кишені кілька бойових гранат і почав кидати в бік автомобіля таксі. На щастя від вибуху ніхто, крім машини, не постраждав.

За даними міліції, після нападу чоловік потрапив у своє авто і зник у невідомому напрямку.

«Співробітники міліції негайно ввели план перехоплення зловмисника і надали його прикмети та опис автомобіля правоохоронцям із сусідніх областей, що дало позитивні результати - автомобіль підозрюваного затримали колеги з Львівської області на автодорозі в напрямку державного кордону», - розповіли в міліції.

Згідно з повідомленням, наразі зловмисника затримано.

За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за статтями: 115 (замах на вбивство), 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3034