Критика і неперевірена інформація, опублікована у ЗМІ напередодні проведення Євро-2012, зіграли важливу роль в організації чемпіонату. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, сказав на підсумковій прес-конференції за результатами УЄФА Євро-2012 директор турніру в Україні Маркіян Лубківський.

«Це дало додатковий стимул, щоб якомога краще організувати турнір. Увага ЗМІ до процесу організації, навпаки, стимулювала нас, щоб зробити все якомога краще і детальніше, і у цьому сенсі я б хотів усім подякувати. Правда, були ситуації, коли було дуже багато негативної інформації, і вона, на щастя, не підтвердилася», - сказав він.

На думку Лубківського, немає сенсу створювати окремий музей, присвячений Євро-2012.

«Я більш ніж упевнений, що фотографії, відео і всі атрибути могли б зайняти належне місце у Музеї спортивної слави, який буде організований на НСК «Олімпійський» на місці зони гостинності», - зазначив він.

Директор турніру повідомив, що зараз розглядається можливість передати Міністерству закордонних справ добірки фото- і відеозйомок для організації за кордоном виставок, присвячених Євро-2012.

«Потрібно максимально використовувати той позитивний резонанс, який дав чемпіонат», - підкреслив Лубківський.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

332