Капітан збірної України Андрій Шевченко, травмований у матчі проти збірної Франції, можливо, зіграє у заключному матчі групового турніру проти збірної Англії. Про це в ефірі телеканалу «1+1» повідомив лікар збірної України Леонід Миронов.

За словами лікаря, вчора ввечері стан Шевченка був цілком задовільним. «Кількість рідини у колінному суглобі стала меншою, але залишається набряк і обмеження у русі, особливо при згинанні. Є деяке поліпшення стану Андрія. Вранці ми обстежимо колінний суглоб, зберемо консиліум із лікарів збірної, триватимуть лікувальні процедури», - сказав лікар.

Говорячи про шанси на те, чи вийде Шевченко у вівторок на поле у грі проти Англії, Миронов оцінив їх 50 на 50. «Мені здається, що у Андрія є величезне бажання зіграти і довести всій країні і всьому світові, що він справжній професіонал», - зазначив лікар, додавши, що остаточне рішення про те, чи братиме участь Шевченко у вечірньому тренуванні та у завтрашньому матчі, залежатиме насамперед від самопочуття і бажання самого капітана збірної. «Останнє слово, звичайно, за ним», - сказав Миронов.

Нагадаємо, матч Україна – Англія відбудеться завтра у Донецьку (21:45). Для виходу у плей-офф нашій команді потрібно тільки перемагати, англійцям вистачить і нічиєї.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

360