Введення в експлуатацію кожного нового будинку сприяє розвитку економіки, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров у Гостомелі (Київська область) на урочистостях з нагоди введення в експлуатацію житлового будинку ДП «Антонов», повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Я спеціально приїхав на цей святковий захід, оскільки це частина тієї програми, яку ми реалізуємо для того, щоб пожвавити житлове будівництво в країні; зробити його доступним і на цій основі розвивати економіку України. Тому кожен зданий будинок - це внесок у розвиток нашої економіки», - сказав Азаров.

Прем'єр-міністр зазначив, що йому надзвичайно приємно, що керівництво ДП «Антонов» значну частину свого прибутку направило на будівництво службового житла для своїх працівників. За його словами, це дозволить утримати молодих фахівців на робочих місцях.

Разом з тим Азаров закликав керівництво «Антонова» проводити модернізацію верстатного обладнання та технологічних ліній. «Безумовно, потрібно проводити модернізацію верстатного обладнання та технологічних ліній. Разом з тим на підприємстві працюють люди, і вони повинні мати стимул. Тому цілком вірно, що поряд з турботою про оновлення виробничих потужностей керівництво підприємства подбало про те, як закріпити людей, як вирішити їхні житлові питання. Так потрібно працювати і надалі», - сказав глава уряду.

Готельно-житловий комплекс ДП «Антонов» складається з двох будинків по 112 квартир кожен. Вартість проживання становить 485 до 580 грн за квартиру на місяць.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

338