Вартість місць для вболівальників у студентських гуртожитках коливається від 15 до 40 євро на добу. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу після засідання уряду заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

Він заявив, що не знає, до якого бюджету будуть направлені гроші від проживання іноземних вболівальників у студентських гуртожитках, але заявив, що ціна проживання залежить від рівня комфорту.

«Гуртожитки завантажені. Вартість проживання залежить від того, як представники УЄФА акредитували місце проживання. Там, де в кожній кімнаті є всі зручності, кімната на дві особи коштує по 40 з гаком євро (але з однієї людини. - Ред.)», - сказав він.


Як повідомлялося, Президент України Віктор Янукович доручив віце-прем'єр-міністру інфраструктури України Борису Колеснікову і міністрові економічного розвитку і торгівлі Петру Порошенку вжити заходів для приведення цін на готельні послуги до економічно обґрунтованого рівня.

Раніше Колесніков заявив, що ціни на проживання в українських готелях, які пропонуються для гостей майбутнього Євро-2012, стабілізуються до кінця квітня.

Європейський союз футбольних асоціацій висловив заклопотаність екстремальним зростанням цін на готелі в Україні і в Польщі напередодні Чемпіонату Європи - 2012 з футболу.

Місцевий організаційний комітет «Євро-2012 Україна» заявляє про врегулювання ситуації з цінами на послуги готелів на час чемпіонату Європи з футболу.

10 травня перший заступник голови Київської міської держадміністрації Олександр Мазурчак заявив, що вболівальники, які приїдуть під час Євро-2012 до Києва, зможуть знайти собі житло від 17 до 200 євро за день.

Дмитро Хилюк,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182