Для ліквідації пошкоджень тепломереж на Солом'янці комунальники залучили додаткові аварійні бригади.

Як повідомляє прес-служба КМДА, ще 5 аварійно-відновлювальних бригад «Київенерго», які обслуговують лівобережні райони столиці, залучили до ліквідації пошкоджень тепломереж на Солом'янці. Таким чином, сьогодні в районі загалом працює 10 бригад.

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак наголосив на необхідності в найкоротші терміни ліквідувати пориви в Солом'янському районі, викликані випробуваннями тепломереж, які відбувалися під час підготовки до нового опалювального сезону. Це стосується і всіх інших районів міста. Він доручив дотримуватися відведеного часу на гідравлічні випробування, щоб кияни та гості міста якомога менше страждали від незручностей.

Гідравлічні випробування в Солом'янському районі (мікрорайони Батиєва гора, Первомайський, Чоколівка, Караваєві дачі і частково Лук'янівка) проводилися з 14 до 28 травня. Проте в результаті випробувань було виявлено низку ушкоджень, частину з яких вже ліквідовано. Станом на ранок 12 червня тут налічувалося ще 27 пошкоджених ділянок, через що у 76 житлових будинках було відсутнє гаряче водопостачання. Більшість ремонтних робіт планують завершити до 15 червня.
Нагадаємо, гідравлічні випробування тепломереж - це обов'язкова щорічна процедура, яка здійснюється з метою належної підготовки до наступного опалювального сезону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

967