Пропонуємо вам вибрані цитати українських політиків з 4 по 11 червня. «Одного не буде ніколи - у трясовину нестабільності Україна вже не зверне», - прем\'єр-міністр України Микола Азаров вірить, що в Україні настануть ліпші часи. «Може,

Пропонуємо вам вибрані цитати українських політиків з 4 по 11 червня.

«Одного не буде ніколи - у трясовину нестабільності Україна вже не зверне», - прем'єр-міністр України Микола Азаров вірить, що в Україні настануть ліпші часи.

«Може, хтось і пробує побудувати Президентові Януковичу потьомкінські села. Але Янукович - не Катерина. Його обдурити неможливо», - заступник голови АП Ганна Герман переконана, що Президента України Віктора Януковича обдурити неможливо.

«Це вічна біда будь-якого слабкого вождя, силове оточення якого експлуатує його фобії», - лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко про посилення охорони Президента Віктора Януковича.

«Якщо я прийду до вас у спальню з барабаном і почну барабанити проти того, що птахи сідають на мій балкон. Це нормально?», - глава МВС Анатолій Могильов вважає, що акції протесту чи на підтримку когось не повинні обмежувати права інших людей, які не беруть у них участі.

«Президент знає про ситуацію і знає, що таке несправедливість у міліції і що таке несправедливість у суді, із власного життя знає. І я думаю, що він не залишить цю ситуацію просто так», - заступник керівника АП Ганна Герман вважає, що Президент Віктор Янукович розбереться з ситуацією навколо загибелі київського студента у міліції.

«Ми за сто днів Януковича при владі, за цей короткий час вишли на ті елементи співпраці з Росією, де розглядають Україну як, по суті, свою вотчину», - лідер БЮТ Юлія Тимошенко про намір Президента Віктора Януковича зробити з України вотчину Росії.

«І ця людина наполегливо йде у кремлівське болото, і не знаю, чи вибереться з нього», - народний депутат від фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор вважає, що Президент Віктор Янукович повинен поважати всі релігійні конфесії в Україні.

«Ми повинні працювати планово і відійти від практики ухвалення рішень за принципом «пожежної команди», - спікер Володимир Литвин про співпрацю з МВФ.

«Країна цього року розкошувати не буде. Ми тільки зведемо кінці з кінцями, виліземо зі страшної ями, станемо на твердий грунт фінансової стабільності», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про економічну ситуацію в Україні.

«Ті, хто робив так, як вигідно для себе, але не вигідно Україні, зараз знаходяться на політичному смітнику. Партія регіонів на це ніколи не піде», - перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявляє, що перевиборів у ВР не буде.

«Опозиція розгубилася. Тому вони складають різні нісенітниці», - голова фракції ПР у парламенті Олександр Єфремов спростував заяву опозиціонерів про підготовку виборів до ВР.

41