Головний тренер національної збірної Англії Рой Ходжсон висловив своє захоплення Україною, а також подякував країні за прийом і підтримку. Про це він заявив на прес-конференції по завершенні чвертьфінального матчу Євро-2012, у якому його команда поступилася італійцям у серії пенальті, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

 

«Для нас це був фантастичний турнір. Ми дуже вражені Україною. Нас тепло прийняли і у Києві, і у Донецьку, ми грали на чудових стадіонах. Залишаємо цей турнір з позитивними враженнями», - зазначив наставник англійців.

Оцінюючи гру своєї команди проти «Скуадри Адзурри», Рой Ходжсон зазначив, що поразка у серії пенальті – більш болісна, ​​ ніж програш в основний час. Крім того, відпрацювати пробиття пенальті на тренуваннях практично неможливо. «Ми були добре готові фізично. Ми намагалися уникнути пенальті і виграти в основний час. На тренуваннях неможливо відтворити всі умови, які є під час гри, у тому числі і при пробитті пенальті. Своєю холоднокровністю Пірло продемонстрував, що тренування і серія пенальті – це різні речі», - підкреслив наставник.

За словами Ходжсона, Євро-2012 приніс багато користі для національної збірної, адже молоді гравці команди отримали чимало цінного досвіду, який допоможе у майбутньому.

Як повідомляв ForUm, збірна Італії вийшла у півфінал Чемпіонату Європи з футболу, перемігши у серії пенальті англійців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

861