Нападник збірної України Андрій Шевченко вважає, що суддівська бригада матчу Англія – Україна на чолі з угорцем Віктором Кашшаї припустилася серйозної помилки, не зарахувавши гол форварда української команди Марко Девіча у другому таймі.

«Сьогодні була велика помилка судді, це однозначно, тому що він був поруч. Цей гол дуже б поміняв усю гру. І взагалі, Україна мала багато шансів, але підвела реалізація моментів», - сказав Шевченко, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Шевченко заявив, що його команда мала шанси пройти до чвертьфіналу домашнього чемпіонату Європи, але не використала свої моменти. «Звичайно, вся України чекала від нас більшого, хотілося б вийти із групи, у нас був реальний шанс. Я думаю, що нам десь не вистачило везіння, десь судді не так спрацювали. Але це футбол», - сказав він.

Футболіст розповів, що через свою травму попросив головного тренера збірної Олега Блохіна не випускати його у стартовому складі на матч проти Англії. «У матчі зі Швецією та Францією мене вдарили в одне і те ж місце, і шанси на мою участь у матчі були 50 на 50. Я сказав Блохіну, що у такому матчі на поле повинні виходити гравці, які на сто відсотків готові, а якщо знадобиться моя допомога, то я вийду і в такому стані», - зазначив він.

Нагадаємо, 19 червня збірна України з рахунком 0:1 поступилася збірній Англії в останньому матчі групового турніру Євро-2012 і вибула з турніру.

Після матчу з Англією Шевченко оголосив про завершення кар'єри у національній команді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

346