Головний тренер національної збірної Англії Рой Ходжсон вважає, що у вирішальному матчі проти команди України особливу роль буде покладено на форварда Вейна Руні, який відсидів двоматчеву дискваліфікацію.

«Цей гравець може самостійно вирішити результат матчу у будь-яку секунду», - сказав фахівець після вдалої гри зі шведами, у якій «Леви» здобули перемогу 3:2, передає Інформаційний центр «Україна-2012».

Поєдинком проти команди Еріка Хамра Ходжсон залишився задоволений. «Поки емоція тільки одна – ми добре зробили свою справу. На такому рівні матчі завжди виходять наполегливими. Тому коли звучить фінальний свисток і ваша команда набрала три очки, завжди відчуваєш полегшення», - сказав він.

«Я вважаю, що ми заслужили цю перемогу, оскільки довго контролювали хід зустрічі. Разом з тим, ведучи з різницею в один м'яч, завжди побоюєшся, що на останній хвилині щось може статися. Хтось може посковзнутися, рефері може допустити помилку, м'яч зрикошетив від когось. Коли нічого такого не відбувається, теж відчуваєш полегшення», - додав тренер майбутніх суперників українців.

Нагадаємо, матч між збірними Англії та Швеції, який проходив у Києві на стадіоні «Олімпійський», завершився з рахунком 3:2 на користь англійців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

285