У Києві іноземців, на відміну від українців, не будуть штрафувати, якщо вони справлять нужду у непередбачених місцях. Про це голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов сказав сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на запитання, чи достатньо у місті туалетів і як реагуватиме місцева влада на те, що деякі вболівальники дозволяють собі справляти нужду у кущах прямо у центрі столиці.

За словами голови КМДА, на вулицях столиці вистачає туалетів. «Я вам точно стверджую, що у місцях активності вболівальників, туристів у нас повністю вся програма щодо встановлення туалетів виконана. Вона, безумовно, виконана у відповідності з розрахунками, і я не бачу сьогодні проблеми у тому, що у нас не вистачає саме туалетів. Не вистачає культури», - сказав Попов, передає «УНІАН».

«Ну, хто міг би сказати, що на центральній вулиці хтось буде ходити у туалет? У нас же у будні дні такого не буває? Ні. Я не хочу заглиблюватися у це питання, але у цьому є деякі, скажімо, нові враження», - додав голова КМДА.

 

При цьому він запевнив, що вночі комунальні служби проводять роботи з «локалізації всіх цих наслідків».

Попов також зазначив, що людей, які справляють нужду у непередбачених місцях, штрафують.

«Але ми не будемо це робити з іноземцями. Однак що стосується українців, то їх штрафують, такі факти є», - підкреслив він.

На запитання, чому іноземців не штрафують за такі дії, Попов відповів з усмішкою: «Люди приїхали відпочивати, нехай відпочивають».

З цієї ж «причини», як пояснив Попов, міська влада не буде намагатися боротися з курцями-іноземцями на території київської фан-зони.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

284