Національні збірні України і Франції зіграють у Донецьку за дощової погоди. Відповідний прогноз оприлюднив Український гідрометеорологічний центр на п'ятницю, 15 липня.

За прогнозами синоптиків, у Донецьку повітря вночі прогріється до 19-24 градусів тепла, а вдень стовпчик термометра підніметься до 34 градусів тепла. У той же час у приймаючому місті очікуються дощ, грози, місцями град і шквальний вітер з поривами до 15-20 м/с, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

Зазначимо, що головний тренер національної збірної Франції Лоран Блан висловив думку про те, що погодні умови вплинуть на хід матчу. «Виходив на поле стадіону - там, як у печі. Так само буде і під час матчу. До такої спеки треба бути готовим. Саме тому в Україні матчі не такі динамічні, як у Польщі», - підкреслив наставник «Ле Блю».

Як повідомляв ForUm, головний тренер збірної України Олег Блохін зазначає, що спекотна погода у Донецьку створює певні труднощі для футболістів, але суперники перебувають в однакових умовах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

265