Пляж на території готелю «Ореанда» отримав категорію «4 мушлі», ставши першим пляжем Криму з четвертою категорією, передає Курортно-інформаційний центр.

«Блакитний прапор кримського стандарту вже втретє піднявся над пляжем півострова. Уперше - на території міського пляжу в Рибачому з категорією «1 мушля». Після цього - в Євпаторії на пляжі «Оазис» з категорією «3 мушлі», - йдеться в повідомленні.

«Поява такої стандартизації дозволить відпочиваючим більш оперативно орієнтуватися в якості кримських пляжів, що спричинить за собою більший потік туристів», - повідомив керівник Асоціації орендарів і користувачів пляжів «Крим-Пляж» Едуард Старшінін.

Він підкреслив, що у майбутньому на території всіх пляжів республіки планується встановити веб-камери. Це дасть можливість кожному туристу особисто переконатися у відповідності пляжу критеріям, про які свідчить наявність прапора.

Нагадаємо, 31 травня міністр курортів і туризму АР Крим Олександр Лієв заявив, що міністерство курортів і туризму Автономної Республіки Крим має намір ввести категоризацію кримських пляжів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

342