Учора, близько 7.20 до львівських правоохоронців із заявою звернувся 38-річний громадянин Румунії, фотокореспондент, про те, що близько 4.00 у парку «Високий замок» його пограбували невідомі, передає ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

За даним фактом співробітники Галицького РВ провели перевірку і порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зараз проводяться оперативні заходи з розшуку зловмисників.

«Як з'ясували правоохоронці, троє невідомих напередодні ввечері відпочивали разом з ним в одному з кафе Львова і вживали алкогольні напої. Сам потерпілий розповідає, що під час посиденьок компанія молодих запропонувала йому відвідати красиві місця. Коли вони прийшли в парк «Високий замок», лиходії побили іноземця і відібрали у нього ноутбук і два фотоапарати», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора у центрі Львова побили і пограбували румунського репортера. Він був обстежений медичними працівниками і госпіталізований з травмою носа в клінічну лікарню Львівської залізниці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260