Сьогодні, 13 червня, в день матчу Нідерланди - Німеччина діятиме Транспортний периметр стадіону «Металіст».

Як повідомляє прес-служба Харківської міської ради, периметр обмежений пр. Гагаріна - пл. Руднєва - пр. Московським - вул. Польовою - пров. Золотим - пр. Гагаріна. В'їзд у периметр закриють з 6:00 дня проведення матчу до 2:00 наступного дня.

За чотири години до проведення матчу, який розпочнеться о 21:45, рух автотранспорту, крім акредитованого УЄФА, всередині периметра заборонено. Рух по головному маршруту чемпіонату аеропорт - стадіон «Металіст» - пл. Свободи також перекриють.

«Державтоінспекція звертається до жителів міста з проханням залишати особистий транспорт за межами периметра на охоронюваних паркінгах (під Балашовським шляхопроводом і на перехресті пр. Московського і пл. Повстання), а також планувати свої маршрути, минаючи центральну частину міста і головний маршрут Євро-2102 в Харкові. ДАІ також просить харків'ян не паркувати автомобілі в рамках периметра, в зоні дії заборонних дорожніх знаків і виконувати вимоги співробітників ДАІ і регулювальників», - йдеться в повідомленні.


Додатково у дні матчів працюватимуть два тимчасові акредитаційні центри на перехрестях вул. Польової та вул. Плеханівської і вул. Богдана Хмельницького та пр. Московського. У цих центрах розглядатимуть заявки жителів транспортного периметра, у яких виникла необхідність скористатися особистим транспортом і перетнути межі периметра. Така акредитована машина переїжджатиме всередині периметра від поста до поста ДАІ.

Крім того, 13 червня о 18:30 почнеться хода вболівальників по центру міста. Пости ДАІ по шляху проходження колони поетапно перекриватимуть прилеглі вулиці.

Харківський метрополітен 13 червня працюватиме цілодобово.

Разом з тим, станції метро «Спортивна» і «Метробудівників ім. Г. І. Ващенка »13 червня будуть закриті для висадки та посадки. Потяги метро будуть проїжджати ці станції без зупинок, закриють всі входи в вестибюлі станцій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184