Ялтинські правоохоронці затримали 25-річного молодого чоловіка, який на початку квітня скоїв зухвалий розбійний напад в одному з ялтинських магазинів, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в АР Крим.

«Близько півночі туди увійшов чоловік і попросив продати спиртне. Як тільки продавець відвернулася до стенду з алкогольною продукцією, відвідувач завдав їй несподіваного удару в голову і, перестрибнувши через прилавок, вдарив жінку вдруге. Висмикнувши з її вух сережки і зірвавши з шиї ланцюжок, зловмисник прихопив також лоток з каси, в якому лежали три тисячі гривень і зник», - йдеться в повідомленні.

Експерти слідчо-оперативної групи, що виїхала за викликом на місце злочину, виявили слід розбійника, завдяки якому згодом правоохоронці встановили особу підозрюваного. Проте місцезнаходження зловмисника залишалося невідомим.

«Правоохоронці вийшли на слід грабіжника в одній із соціальних мереж. Протягом двох місяців їм довелося відстежувати підозрюваного. Міліціонерам стало відомо, що хлопець живе і працює в Києві. Співробітники Лівадійського відділу карного розшуку виїхали у відрядження на затримання», - зазначили в прес-службі.

Затримали 25-річного жителя Луганська 6 червня. Він був судимий за скоєння низки аналогічних злочинів раніше. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 КК України - розбій з проникненням у приміщення. У скоєному затриманий зізнався. Запобіжний захід для нього буде обраний судом. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

342