Напередодні гри з Україною у п'ятницю в Донецьку Франція, втративши можливість перемогти Англію в своєму першому матчі Євро-2012, знаходиться під великим тиском. У той же час, українські співгосподарі чемпіонату євро знаходяться в стані ейфорії після переможної гри зі шведською збірної, пише «Associated Press».

«Це буде важко після перемоги України над Швецією і двох голів від українського кумира, які довели, що видатні гравці завжди проявляються на великих турнірах», - сказав головний тренер збірної Франції з футболу Лоран Блан про майбутній матч, передає «Укрінформ».

Він визнав, що у грі з Англією французька команда реагувала добре, але цього було недостатньо для перемоги. Блан прагне, щоб його підопічні показали свою справжню гру. «Але є різниця між тим, що ви говорите, і тим, що відбувається на полі. Звичайно, ми повинні діяти по-іншому (проти України. - Ред.)», - додав головний тренер французів.

При цьому він не виключив можливості змін у складі своєї збірної. «Ми проведемо зміни, якщо будемо вважати, що деякі гравці можуть принести щось більше в таку гру як ця (з Україною. - Ред.). Ми проаналізуємо українську збірну і, можливо, внесемо зміни відповідно до цього», - зазначив Блан. Згідно з очікуванням французького тренера, українці атакуватимуть більше, ніж англійці.

Нагадаємо, 15 червня відбудеться матч групи D між збірними України і Франції чемпіонату Європи з футболу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

242