Харків'янину Максиму Шинкаренку, якого прокуратура США звинувачує у виробництві та розповсюдженні порнографії в Америці, загрожує довічне ув'язнення.
 
Як повідомляє «Сьогодні», Шинкаренко був заарештований ще у 2009 році в Таїланді, куди приїхав у відпустку, а 10 червня його екстрадували з Таїланду до США.
 
Відразу після арешту Шинкаренка помістили в слідчу в'язницю Bangkok Remand Prison, а у 2010 році перевели до виправної установи для вбивць і довічників.
 
 
Тоді ж місцевий суд виніс рішення про його екстрадицію в США. Але Шинкаренко подав апеляцію, яку суд Таїланду розглядав два роки і відхилив 30 квітня 2012.

Обвинувальний висновок, який прокуратура у понеділок, 11 червня, висунула Шинкаренку, налічує 32 пункти. У ньому говориться, що харків'янин «торгував десятками тисяч жахливих порнографічних фото і відео, де зображені немовлята, діти від року до трьох і підлітки, які піддаються сексуальному насильству з боку дорослих».

За інформацією сторони звинувачення, свій бізнес українець вів у період з 2003 по 2008 рік за допомогою кількох сайтів.

Крім самого Шинкаренка і трьох його спільників, за користування забороненими сайтами також були заарештовані 560 громадян США у 47 країнах.

Родичі Шинкаренка наполягають на його невинності і впевнені, що він зможе довести це в суді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

341