Кемпінг-парк у Донецьку прийняв 2200 уболівальників, в основному з Англії і Росії. Про це сказав сьогодні на прес-конференції генеральний менеджер кемпінгу Сергій Хановіч, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«У кемпінг-парку Донецька на ранок 11 червня проживали 2200 осіб. 700 уболівальників з Англії, 700 - росіян і 400 з Франції», - зазначив Хановіч.

Але є тут вболівальники і з більш далеких країн - Японії, Китаю, В'єтнаму та Австралії.

Гості кемпінгу скористалися послугами з розміщення 50 автобудинків і 200 власних наметів.

Як повідомив Хановіч, гості не страждають від відсутності апетиту, тому служби постійно підвозять їжу та напої. На території парку працює душ з гарячою водою, каналізація, банкомати, спортивні і танцювальні майданчики, медпункт, Wi-Fi, послуга «Ask me», співробітників якої можна взяти з собою для проведення групових та індивідуальних екскурсій по місту. Щоб уникнути будь-яких ексцесів у кемпінгу, розрахунки здійснюються пластиковими картками. За його словами, жодних неприємних інцидентів не зафіксовано.

«Усі служби спрацювали добре», - резюмував генеральний менеджер.

Як повідомляв ForUm, у тимчасовому таборі на Трухановому острові вже оселилися 3,5 тис. футбольних вболівальників зі Швеції.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

187