Територіальне управління Державної служби гірського нагляду та промислової безпеки по Києву та Київській області заборонило експлуатацію 3 атракціонів на Співочому полі в Києві, повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема, Держгірпромнагляд видав власнику атракціонів «Карусель «Метелик», «Колиска-вертоліт» і «Дитячий поїзд» припис про заборону на надання послуг у зв'язку з відсутністю проекту розміщення даних атракціонів і дозволу від місцевих органів влади на їх установку, передають «Українські новини».

Інших атракціонів на Співочому полі, як зазначає прес-служба, немає.

Перевірка проводилася у зв'язку з посиленим режимом нагляду за безпечним пристроєм і функціонуванням фан-зон і місць масового скупчення людей у ​​Києві в рамках чемпіонату Європи-2012 з футболу.

Щоденні рейди співробітники Держгірпромнагляду також проводять на Хрещатику, де розташовані зони для вболівальників, і на Трухановому острові - в зоні проживання вболівальників зі Швеції.

За результатами перевірки, з початку 2012 року і за станом на 10 травня Держгірпромнагляд заборонив експлуатацію 180 атракціонів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

174