Сьогодні, 5 червня, з 08:00 у міжнародних пунктах пропуску для автомобільного сполучення, розташованих на ділянці кордону у Львівській області, українські та польські прикордонні та митні служби почали здійснювати контроль у межах проведення Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Контроль здійснюється на базі існуючої інфраструктури пунктів пропуску (на території Республіки Польща). На всіх смугах легкового руху в обох напрямках (в'їзд/виїзд) безперервно – в одному місці. Мета такого способу контролю – підвищення рівня виконання службових обов'язків працівниками всіх служб, максимальне скорочення часу та спрощення формальностей, повідомляє «УНІАН».

У межах Львівської області є чотири пункти пропуску: «Рава-Руська – Гребенне», «Краковець – Корчова», «Шегині – Медика» та «Угринів – Долгобичув».

Як зазначають на митниці, спільний контроль буде здійснюватися до 4 липня 2012 року.

Крім цього, митники зазначають, що напередодні були проведені тренінги з такого виду контролю. Під час їхнього проведення працівники знайомилися з місцем оформлення, інфраструктурою пунктів пропуску, технічними та іншими засобами. Після проведення попередніх навчань час контрольних процедур значно скоротився.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204