Національна збірна України не тільки має право, але й повинна оскаржити суддівську помилку – незарахований гол під час другого тайму матчу Україна – Англія.

У цьому впевнені багато народних депутатів України. Як передає кореспондент ForUm'у із парламенту, тема вчорашнього матчу і незарахованого голу активно обговорюється у кулуарах з самого ранку.

Як пояснив кореспонденту ForUm'у народний депутат від фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов, «наша сторона може, і я сподіваюся, буде оскаржувати, але, на жаль, це ніяк не вплине на подальші події Євро-2012».

Народний депутат каже, що санкції до судді бувають різні: догана, дискваліфікація, якісь дисциплінарні заходи, але результат матчу переглянутий не буде. «Мене це обурює, мені прикро. Але, на жаль! Тут як у парламенті: якщо проголосували, все – крапка, рішення прийнято», - розповів Лук'янов.

У свою чергу, народний депутат від фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко також сказав ForUm'у, що українці можуть оскаржити дію судді, але результат не буде змінений. Більше того, він вважає, що якби гол був зарахований, українська збірна змогла б забити ще на підйомі і перемогти.

Депутати кажуть, що представники українського футболу повинні звертатися безпосередньо до президента УЄФА Мішеля Платіні.

Нагадаємо, 19 червня збірна України з рахунком 0:1 поступилася збірній Англії в останньому матчі групового турніру Євро-2012 і вибула з турніру.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

279