Нападник збірної України Андрій Воронін вважає, що його команда цілком може повторити шлях Греції, яка завдяки перемозі в останньому турі групового раунду Євро-2012 забезпечила собі путівку у чвертьфінал.

«Це футбол. Тут все може бути. Росії потрібно було лише одне очко для виходу у чвертьфінал, і вони його не взяли. А греків влаштовувала тільки перемога, вони домоглися цього результату і вийшли у плей-офф. У принципі, у нас зараз така ж ситуація: нам потрібно виграти у Англії, і тільки тоді ми вийдемо в 1/4 фіналу. Тому будемо намагатися зробити все можливе для того, щоб взяти верх над англійцями», - сказав Воронін, слова якого цитує «dynamo.kiev.ua».

 

«Найголовніше – морально добре підійти до матчу з Англією. Це, напевно, найважливіша гра для нас на груповій стадії. Нам втрачати нічого. Треба тільки виграти, і все. Тому на майбутній поєдинок потрібно кинути всі сили», - підкреслив він.

Нагадаємо, матч Україна – Англія відбудеться завтра у Донецьку (21:45). Для виходу у плей-офф нашій команді потрібно тільки перемагати, англійцям вистачить і нічиєї.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288