У десятий день чемпіонату Євро-2012, 17 червня, в Україні під час матчів, які відбулися у Харкові та Львові, масових порушень громадського порядку не зафіксовано. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

«Протягом доби ситуація залишалася контрольованою. Події, які могли істотно вплинути на стан громадського порядку, не фіксувалися», - йдеться у повідомленні МВС, передає Інформаційний центр «Україна-2012».

За даними прес-служби МВС, за минулу добу до міліції надійшло повідомлення про те, що у громадянина Швеції у нічному клубі «Авалон» відібрали мобільний телефон «Соні Еріксон». Вжитими заходами встановлено, що мобільний телефон він втратив з власної необережності.

Крім цього, у міліцію звернувся громадянин Швейцарії, який повідомив про те, що, перебуваючи на стадіоні «Арена-Львів», виявив відсутність картки, яка засвідчує особу, посвідчення водія, картку соціального страхування. Зазначені речі втратив з власної необережності.

Міністерство надзвичайних ситуацій України також звітує, що надзвичайних ситуацій та подій на об'єктах Євро-2012 з початку чемпіонату не сталося.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244