Головний тренер збірної Франції Лоран Блан вважає, що його команда домінувала у матчі з Україною і заслужено перемогла. Про це він заявив на післяматчевій прес-конференції учора ввечері у Донецьку.

«Я думаю, від початку і до кінця домінували на полі. Ми домінували у передачах, ударах і гольових моментах. Хоча у першому таймі ми не забили, ми зробили багато чого для того, щоб перемогти. У збірної України були окремі хороші хвилини, але у цілому ми домінували», - сказав Блан.

«Україна була впевненою у собі по початку, але потім ми почали чинити на них серйозний тиск. Після пропущеного гола українці почали пропускати нас на флангах», - зазначив головний тренер збірної Франції, передає «Інтерфакс-Україна».

За його словами, після нічиєї з Англією французи усвідомлювали, що наступний матч буде дуже важливим. «Перший матч важливий, але не вирішальний. Тепер будемо серйозно готуватися до матчу зі Швецією. Це буде інша гра», - додав він.

Блан радий, що збірна Франції перервала серію невдач, коли шість років не перемагала в офіційних турнірах. «Сподіваюся, що наступна перемога не буде знову через шість років», - пожартував тренер.

Нагадаємо, вчора у Донецьку збірна України з футболу програла збірній Франції з рахунком 0:2.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

259