Сьогодні за правопорядком у Києві слідкуватимуть 6,5 тис. міліціонерів. Про це у коментарі ForUm'у розповів начальник управління масових, охоронних заходів з питань Євро-2012 Департаменту громадської безпеки МВС України Олег Матвєйцов. «Зараз у районі фан-зони і біля стадіону «Олімпійський» уже працюють 4 тис. правоохоронців», - повідомив він.

Олег Матвєйцов повідомив, що за сьогодні ніяких конфліктів з англійськими вболівальниками не сталося. «Ніяких особливих заходів ми вживати не будемо, міліція працюватиме за тією ж схемою, що і під час попередніх матчів», - підкреслив він.

За словами Олега Матвєйцова, допомагати українським правоохоронцям будуть також англійські поліцейські.

Він розповів, що на сьогодні в Україні перебувають 9,5 тис. вболівальників із Англії. «За даними УЄФА, квитки на різні матчі Євро-2012 купили 3 тис. англійців. За квотами Швеції продано 18 тис. квитків на матчі євро турніру», - повідомив Олег Матвєйцов.

Нагадаємо, 7 червня начальник управління масових, охоронних заходів з питань Євро-2012 Департаменту громадської безпеки МВС України Олег Матвєйцов заявив, що охоронятимуть правопорядок у приймаючих містах у дні матчів Євро-2012 22 тис. правоохоронців.

Раніше, 7 березня, міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що проведення матчів Євро-2012 на НСК «Олімпійський» буде охороняти 1500 міліціонерів, забезпечуючи безпеку по периметру стадіону і прилеглих вулиць.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231