Під час проведення у столиці України Євро-2012 КП «Київський метрополітен» збільшив потік перевезення пасажирів втричі, повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України у Києві.

«З метою недопущення скоєння правопорушень, терористичних актів, негайного реагування на всі повідомлення про протиправні дії щодо громадян, у підземці під час проведення міжнародного чемпіонату введений посилений режим охорони громадського порядку», - йдеться вуповідомленні.

У середньому за добу на охорону громадського порядку метрополітену заступає близько 170 правоохоронців.

Співробітники міліції постійно проводять комплексні обстеження станцій метро. Особлива увага приділяється зупинкам метрополітену, розташованим у центральній частині міста і наближеним до місць проведення масових заходів.

Варто зазначити, що з початку проведення футбольного чемпіонату у метрополітені не виявлено жодного випадку грубих порушень правопорядку, якихось конфліктних ситуацій.

Як повідомляв ForUm, правоохоронці роздали вболівальникам міні-буклети «Ваш гід безпеки», розроблений МВС спеціально для іноземних гостей Києва. У посібнику 9-ма мовами роз'яснено функції та призначення різних служб міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244