Київські правоохоронці вручили шведським уболівальникам міні-буклети «Ваш гід безпеки», в яких зазначені основні правила безпечного перебування в приймаючому місті.

За даними прес-служби Міністерства внутрішніх справ, для забезпечення спокою іноземних уболівальників щодоби на чергування заступає 112 правоохоронців.

Крім співробітників Дніпровського районного управління, охорону громадського порядку здійснюють співробітники зведеного загону патрульної служби Хмельницької області, групи швидкого реагування «Беркут» Хмельницької та Черкаської областей, курсанти Національної академії внутрішніх справ, а також кінна міліція.

МВС розробило кишеньковий міні-буклет під назвою «Ваш гід безпеки». Правоохоронці роздавали екземпляри шведським уболівальникам у кемпінговому містечку на Трухановому острові. У посібнику, виданому 9-ма мовами, роз'яснені функції та призначення різних служб міліції. Також там вказані всі телефони, які працюють у цілодобовому режимі. Крім того, в буклеті йдеться про те, як потрібно діяти в тій чи іншій ситуації, щоб не стати жертвою зловмисників.

За даними Міністерства, зараз у парку культури і відпочинку «Труханів острів» проживає 3800 уболівальників з Королівства Швеції, які прибули для перегляду і підтримки своєї національної збірної під час проведення футбольних матчів у рамках Євро-2012.

Нагадаємо, за даними Київської міської державної адміністрації, сьогодні у шведському фан-кемпінгу на Трухановому острові в Києві очікують до 6 тисяч уболівальників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

150