Німецькі вболівальники побачили в Україні не те, про що їм розповідали німецькі засоби масової інформації перед початком Євро-2012. Побувавши у Львові та Києві, вони залишилися приємно здивовані. Про це в офіційній фан-зоні Євро-2012 у Києві розповіла група туристів з ФРН, які приїхали в Україну вболівати за свою команду, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

«Публікації в пресі надають гірші враження (про Україну. - Ред.), ніж є насправді. Я думаю, що люди повинні приїхати в Україну і побачити її. Це відкрита молода країна, люди тут привітні, тут мирно і дуже добре», - розповів працівник фешн-індустрії 35-річний Фло з Дюссельдорфа.

Його думку поділяє і продавець з Німеччини Софі. «Україна перевершила мої очікування. Тут дуже, дуже добре», - розповіла вона про свої враження.

Німецькі вболівальники Фло і Софі зізнаються, що відчули на собі вплив негативної інформації про Україну в німецьких ЗМІ. Але тепер, за їхніми словами, те, що вони побачили у Львові та Києві, кардинально перевернуло їхнє уявлення про країну.

За словами Фло, коли він повернеться на батьківщину, то обов'язково розповість своїм друзям, що в Україну варто приїхати - це гарна і цікава країна.

«Я їм скажу: Їдьте в Україну, це гарна країна, тут багато історичних будівель, тут цікаво, це молода країна», - переконує німець.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

233