Головний тренер національної збірної України з футболу Олег Блохін вважає своїм першим завданням «налаштувати команду, щоб вона нікого не боялася». Про це він заявив учора ввечері в Донецьку на прес-конференції напередодні матчу Україна-Франція (матч пройде сьогодні, 15 червня, на стадіоні «Донбас Арена». - Ред.).

Говорячи про майбутню гру з французами, Блохін відмітив високий рівень підготовки суперників. «Коли головний тренер збірної Франції Лоран Блан говорить, що його команда - аутсайдер нашої групи, я думаю, що він лукавить. У французькій збірній підібрані чудові футболісти, збірна перебудовується, вливається молодь», - сказав тренер, передає «УНІАН».

При цьому він додав: «Відразу після гри зі шведами я сказав, що ми ще нічого не зробили, ми виграли лише одну гру, яка не дає нам вихід з групи. Моє перше завдання - налаштувати команду, щоб вона нікого не боялася, і зробити все можливе, щоб вийти з групи. А хлопці відповідальність розуміють».

Як повідомлялося, збірна України з футболу розпочала чемпіонат Європи з футболу 2012 року з перемоги над командою Швеції з рахунком 2:1.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253