Реальні строки тюремного ув'язнення отримали щонайменше двоє росіян з 26 затриманих за безлади в день матчу Росія - Польща 12 червня, повідомив прес-секретар Варшавського окружного суду Войчех Малек.

За його словами, суд центрального району Варшави середмістя виніс у четвер 23 вироки, з яких тільки один виправдувальний, передає РІА «Новости».

«Серед засуджених двоє громадян Російської Федерації та двоє громадян Іспанії. Всі вони засуджені до тюремного ув'язнення», - сказав Малек.

За даними посольства РФ у Варшаві, зараз із судів стікається інформація про вироки, яка буде узагальнена пізніше.

Раніше у четвер повідомлялося, що Варшавський районний суд засудив 20-річного москвича Дмитра Абрамова до трьох місяців тюремного ув'язнення за бійку перед матчем Росія - Польща.

Як уточнив прес-секретар Варшавського окружного суду, один з росіян засуджений до трьох місяців позбавлення волі, другий - до двох.

Ще четверо росіян чекатимуть суду за гратами, тому що в їх справі виявилося недостатньо доказів. Суд району Прага-Полуднє заарештував їх на три місяці, щоб дати поліції завершити розслідування, яке зажадало більше часу, сказав прес-секретар окружного суду Варшава-Прага Марчін Лоховські.

За його словами, зараз проходять слухання у справі ще двох російських громадян, один з яких обвинувачується в інциденті з фаєром, іншого судять за вихід на поле під час матчу.

Нагадаємо, у Варшаві було затримано 136 учасників сутички, яка сталася у вівторок під час ходи російських футбольних уболівальників.

Російський футбольний союз оштрафовано на 120 тисяч євро за поведінку вболівальників під час матчу у Вроцлаві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

346