На центральних станціях Київського метрополітену з метою забезпечення безпечних перевезень пасажирів на період проведення Євро-2012 з 7 червня по 1 липня заборонена торгівля з пересувних об'єктів.

Як повідомляє прес-служба метрополітену, торгівля заборонена на прилеглих до фан-зони станціях «Хрещатик», «Театральна», «Поштова площа», «Площа Льва Толстого», «Золоті ворота».

Також у дні проведення матчів чемпіонату 11, 15, 19, 24 червня і 1 липня на станціях метро не буде здійснюватися торговельна діяльність з пересувних об'єктів комерційної торгівлі та соціально-побутового призначення (МАФи, лотки), пише «УНІАН».

У повідомленні говориться, що керівництво КП «Київський метрополітен» не видавало жодних розпоряджень щодо припинення розміщення пересувних торгових об'єктів.

«Що стосується звинувачень метрополітену в самоправстві, які поширюють деякі ЗМІ, повідомляємо, що, незважаючи на те, що розміщення пересувних засобів торгівлі в даний час законодавчо не врегульовано, КП« Київський метрополітен» продовжив договори на розміщення цих об'єктів. Станом на 7.06.2012 було продовжено дію 43 договорів з підприємцями, які, в тому числі, реалізують пресу на 135 торгових об'єктах, розміщених на території метрополітену», - йдеться в повідомленні.

Адміністрація КП «Київський метрополітен» просить підприємців і громадян з розумінням поставитися до обмежень торговельної діяльності на території метро, ​​оскільки це тимчасовий захід.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166