Рік, що минає, був для нашої країни наповнений яскравими подіями. Ми обрали новий склад Верховної Ради, успішно провели футбольний чемпіонат Євро-2012, а наші спортсмени посіли четверте місце на Паралімпіаді-2012 у Лондоні, показавши найуспішніший результат за всю історію нашої країни. Чемпіонкою світу з шахів серед жінок стала 27-річна українка Ганна Ушеніна, а 10-річна одеситка Анастасія Петрик здобула перемогу у фіналі дитячого пісенного конкурсу Євробачення. Зрештою, цього року ми успішно пережили кінець світу, і ніякі бункери і запаси тушонки не знадобилися.

Але з боєм курантів у ніч з 31 грудня на 1 січня в Україну ввірветься 2013 рік. Згідно зі східною астрологією, це час Чорної Водяної Змії. Господиня року – мудра і розважлива, тому астрологи пророкують нам у майбутньому налагодження корисних контактів, набуття нових знань і безцінного досвіду, вирішення питань мирним шляхом. А поки Новий рік на підході, саме час загадувати бажання і вітати одне одного.

Напередодні свят ForUm розпитав у відомих політиків, письменників, акторів, співаків, спортсменів та журналістів, що вони хочуть побажати українцям у наступаючому 2013 році.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1056