У Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ» з’явився безкоштовний Інтернет. Швидкісним Wi-Fi сигналом забезпечено усі шість поверхів корпусу «Хірургія». Це стало можливо завдяки спільному соціальному проекту лікувального закладу і компанії Moneyveo.

Интернет в ОХМАТДЕТ

Ми живемо у часи, коли багато справ вирішуються в Інтернеті. Іноді наявність доступу до віртуальної мережі може вирішити долю людини: повідомлення, вчасно надіслане електронною поштою, дзвінок, зроблений по Skype, ліки, знайдені в іншому місті за допомогою онлайн-пошуковиків і доставлені в руки… Інтернет справді дуже допомагає нам у повсякденному житті. І, починаючи з листопада, пацієнти хірургічного відділення лікарні ОХМАТДИТ та його працівники отримали змогу безкоштовно користуватися усіма перевагами веб-простору.

Moneyveo, як компанія, що надає експрес-кредити онлайн і на власному досвіді може належно оцінити вагу Інтернету в сучасному світі, розуміє значення цієї події для закладу. Понад 10 000 пацієнтів щомісяця отримують медичну допомогу в хірургічному відділенні ОХМАТДИТу. Багато діток разом із батьками проводять тут тижні і навіть місяці. Перебувати так довго у чотирьох стінах, маючи мінімальний контакт із зовнішнім світом, непросто. Звісно, відновлення здоров’я – мета, заради якої варто трішки потерпіти. Проте якщо є Інтернет, час спливає швидше, веселіше та корисніше. І це стосується не лише пацієнтів, їхніх рідних та відвідувачів.

Команда Moneyveo сподівається, що доступ у Мережу стане в нагоді і працівникам відділення хірургії. Адже Інтернет – це скарбниця інформації. Працівники різних сфер діяльності, в тому числі медичної, тут завжди можуть знайти корисні відомості. Недарма усі приватні клініки оснащені Інтернетом: завдяки цьому вони стають сучаснішими, краще інтегрованими у світ технологій та медичних досягнень, можуть надавати онлайн попередні консультації пацієнтам, робити замовлення медикаментів тощо.

Кожна сучасна компанія повинна мати чітку позицію не лише щодо своїх співробітників, а й щодо навколишнього середовища, країни та суспільства, в якому вона працює. Розвиваючи різноманітні соціальні проекти, Moneyveo реалізовує власну філософію соціальної відповідальності. Цього разу компанія забезпечила Інтернетом відділення хірургії в ОХМАТДИТі. Час від часу організовуються поїздки до дитячих будинків з наданням їх маленьким вихованцям посильної матеріальної допомоги. А нещодавно Moneyveo приєдналася до благодійного збору коштів на оптику для нейроендоскопу в дитячі операційні Інституту нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова НАМН України. Високовартісне обладнання днями було доставлене з-за кордону, перші операції з його допомогою вже зроблені.

Проте все це не є чимось надзвичайним. Кожна компанія, яка успішно працює на ринку, повинна усвідомлювати свою соціальну відповідальність та допомагати там, де цього потребують.

Moneyveo обрала для себе нішу «мікрокредити онлайн». Вже декілька років поспіль компанія залишається визнаним лідером якості послуг на вітчизняному ринку інтернет-кредитування. Сервіс Moneyveo працює цілодобово в режимі 24/7, обслуговує всю територію України. Роботу організовано таким чином, адже компанія розуміє, що додаткові кошти можуть знадобитися людині будь-якої миті, незалежно від часу доби та місця перебування. І в цьому також віддзеркалюється місія та відповідальність компанії перед суспільством.

Якщо кошти потрібні Вам зараз, а не в стандартний робочий час, тут, у селі, а не десь там, у великому місті; якщо у Вас немає можливості збирати документи, яких вимагають у банку для отримання кредиту, Ви завжди можете розраховувати на допомогу інтернет-сервісу Moneyveo. Його вимоги до клієнтів мінімальні, а послуги максимально доступні. Так і повинно бути в мікрокредитуванні онлайн – все швидко, доступно, якісно і просто.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

241