Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук залишив брифінг міністра оборони Бені Ганца та міністра закордонних справ Яїра Лапіда для послів після того, як Ганц назвав російське вторгнення в Україну «конфліктом» та обговорив зв'язки Ізраїлю з обома сторонами. Про це повідомляє видання The Times of Israel.

«Містере. Ганц почав говорити про українсько-російський конфлікт і про те, що вони розмовляють як з українськими, так і з російськими друзями чи колегами. Слухайте, якщо на 42-й день війни, з тими кровопролиттям і різаниною, які творить Росія проти ні в чому не винних українців, ви все ще називаєте це конфліктом, то тут справді нема про що говорити», - сказав посол.

Корнійчук наголосив, що після цього ніхто з цих Міністерств із ним не зв'язувався.

«Це сумно, бо міністр оборони має багато інформації. Ізраїль займає унікальне становище порівняно з рештою західного світу - це єдина країна, яка так поводиться», - сказав глава дипмісії.

Прес-секретар голови Міноборони заперечує, що він використав такі вислови: «Він говорив про діалог з обома країнами та про посередницькі зусилля».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

80
Теги