На території Київської області запроваджується комендантська година з 21:00 до 06:00.
Тимчасові обмеження діятимуть з 2 по 3 квітня на території Київської області, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

Виняток– населені пункти Броварського, Вишгородського та Бучанського районів, що знаходилися під російською окупацією та звільнені українськими силами оборони. Там комендантську годину посилено! На території цих міст та сіл обмеження діятимуть з 21:00 2 квітня до 06:00 5 квітня.

У цей час категорично забороняється перебувати на вулицях населених пунктів та в інших громадських місцях, пересуватися транспортом та пішки.

«Прошу кожного – дотримуйтеся всіх рекомендацій влади. Не виходьте на вулиці в заборонений час. За винятком сигналу тривоги, щоб перейти в укриття. Особливо звертаюся до мешканців громад, що були звільнені від загарбників. Наразі важливо прибрати наслідки російської агресії –зачистити та розмінувати території. Не намагайтеся зараз повертатися до цих населених пунктів. Мешканці, що лишилися вдома – не виходьте на вулицю. Дайте можливість фахівцям зробити деблокування об'єктів інфраструктури для того, щоб ми могли повернути в громади повноцінне життя», - закликав Павлюк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом