У Києві з початку повномасштабної агресії РФ загинули 222 людини, 889 зазнали поранень. Про це під час прес-брифінгу у Ukraine Media Centre Kyiv повідомив  перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У Києві з початку повномасштабної агресії РФ загинули 222 людини, із них 60 цивільних. Загинули, у тому числі, 4 дитини. За період воєнних дій у столиці 889 поранених, із них 241 цивільний, у тому числі: 18 дітей, 3 водії швидкої, 1 лікар швидкої», – поінформував Поворозник.

З його слів, від початку війни у столиці ворог пошкодив 36 житлових будинків, 5 приватних садиб, 6 шкіл та 4 садочки.

Пошкоджено фасади, балкони та вікна у 55 будинках.

Утім, як наголосив Поворозник, Київ продовжує оборонятися і жити в умовах воєнного стану.

«Працює інфраструктура міста: комунальники, транспортники, медики та рятувальники. Надаються усі комунальні послуги. У столиці працює комунальний транспорт, продовольчі магазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси, зоомагазини та інші заклади. Відновили роботу 35 ярмарків та столичних ринків», – розповів перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що місто закликає киян бути максимально обережними: не виходити з дому без нагальної потреби, не порушувати правила комендантської години та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

34