Укрзалізниця готова націоналізувати «вагон Медведчука» й задіяти його для перевезення дітей та післяопераційних хворих, повідомили в компанії.

Спочатку вагон потребуватиме технічного огляду, який компанія готова провести в стислі терміни.

Наразі всі салон-вагони Укрзалізниці задіяні для евакуації населення, зокрема маломобільних пасажирів та дітей, тому ще один вагон не буде зайвим.

«Проте у компанії багато питань до інтер’єру, тому до цього вагона допускатимуться виключно пасажири з перевірено стійкою психікою, а з провідниками після рейсу працюватимуть психологи», - іронізують в компанії.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FUkrzaliznytsia%2Fposts%2F5273216499378762&show_text=true&width=500" width="500" height="552" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

ЗМІ повідомили, що у нардепа-втікача Віктора Медведчука знайшли «золотий» вагон-ресторан із купою коштовних елементів типу позолоченої вбиральні, самовару, тощо.

Цей вагон Медведчуку подарувала його дружина Оксана Марченко.

Вагон – ідентична копія коштовних вагонів «Pullman», але не оригінал. 

Всередині «подарунка» позолота, дороге оздоблення, коштовний посуд. 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

123