Два депутати Ізюмської міськради Харківської області, колишній міський голова та колишній міліціонер почали співпрацювати з російськими окупантами, заявив начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міської ради Максим Стрельник.

«Депутати Анатолій Фомичевський і Юрій Козлов разом з колишнім працівником міліції Владиславом Соколовим та ексмером Олександром Божковим розпочали співпрацю з російськими оккупантами», - написав Стрельник.

З його слів, ці люди надають ворогам інформацію про розташування військ ЗСУ, доносять інформацію про місцевих активістів, підприємців, військовослужбовців ТРО та членів їхніх сімей.

«Збирають персональні дані людей, які залишилися в місті, під виглядом видачі «гуманітарної допомоги». Також вони свідомо дезінформують ізюмчан, які перебувають у місті без жодних засобів зв'язку, про те, що нібито державна та міська влада здала Київ, Харків та Ізюм, і закликають усіх тих, хто перебуває в блокадному місті, співпрацювати з російськими оккупантами», - написав Стрельник.

На його думку, дії цих чотирьох осіб підпадають під статтю «держзрада» КК України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

62
Теги