Группа женщин – народных депутатов Украины, которые входят в парламентскую фракцию Партии регионов, сегодня пришла под Секретариат Президента, чтобы попытаться встретиться с Ющенко.

Главной целью Е. Бондаренко, В. Матюхи, Т. Кондратьевой и их коллег-законодателей является передача Президенту Обращения, а также двух очень важных для каждого нормального человека и патриота книг - Библии и Конституции Украины, сообщает пресс-служба Партии регионов.

В обращении, в частности, говорится:

«Шановний Вікторе Андрійовичу!

Звертаємося до Вас, пане Президенте, цього сонячного квітневого дня із надією та впевненістю. Із надією, бо ми, жінки, завжди зберігаємо і плекаємо людські надії. Кожна дитина, яку народжує жінка-мати, є живою надією, якій треба допомогти здобути звершення, людське щастя.

Знаємо, що для Вас – чоловіка і батька – життєво важливими є цінності сімейного буття, благовіння перед божественною істинністю дитинства. Нас не полишає впевненість, що Ви докладете необхідних зусиль для того, щоб Україна продовжувала жити у мірі і спокої, - адже це у Ваших силах – зробити зважений крок, який усі громадяни сприймуть із розумінням і вдячністю, крок, що поверне усім і надію, і впевненість. Ви можете зберегти в Україні злагоду і спокій, поклавши край процедурам дострокових виборів. Ми серцем відчуваємо ту небезпеку, яка чатує на усіх нас, на наших дітей і онуків, якщо Україна зануриться у нескінчений хаос чвар, боротьби, конфліктів. Коли кожні вибори будуть залишати когось невдоволеним, і цей невдоволений буде бачити вихід виключно в руйнації спокою, дестабілізації, роздмухуванні підозр і недовіри.

Застерігаємо Вас від того, щоб Ви, як керманич нашого державного корабля, вели його буремним океаном до неминучої загибелі.

Нехай будуть використані усі можливості для досягнення компромісу для збереження злагоди у наших домівках.

Нехай теплий і сонячний квітень 2007 року запам’ятається Україні теплом і благом Великодня, але не часом, коли для нас усіх і наших дітей почалися часи бідувань і безнадії.

Віримо і чекаємо ...»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1087