Росія проводить передислокацію на Київському та Чернігівському напрямках, частина ворожих військових з цих напрямків перекидається на схід України.

Про це під час телемарафону сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передає Укрінформ.

«Частина тих людей, які були на Чернігівському та Київському напрямках, на сьогоднішній день передислоковуються, частина з них з'являється на Харківському напрямку і на Донецькому. Там зараз супротивник посилює свої угрупування для того, щоб мати спробу посилити тиск на наших хлопців та дівчат, які боронять нашу країну саме на території Харківської, Донецької, Луганської областей», - заявив Данілов.

Він також зазначив, що зараз росія збирає з усього світу найманців для війни в Україні.

«Можу сказати, що наша розвідка чітко відслідковує, звідки йдуть ці угрупування, більше того, маємо великий обсяг інформації, хто саме входить в ці угрупування. Ми неодноразово казали, що всі, хто на сьогоднішній день прийшов на нашу землю вбивати наших громадян, будуть обов’язково покарані», - сказав секретар РНБО.

Нагадаємо, після завершення раунду переговорів української та російської делегацій у Стамбулі 29 березня представник Росії Мединський заявив, що російська армія «кардинально скоротить» наступ на чернігівському та київському напрямках.

Пізніше він пояснив, що деескалація бойових дій російськими військами на київському та чернігівському напрямках не означає припинення вогню.

В ніч на 30 березня ворог обстрілював Чернігів та інші міста області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

66
Теги