Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що наразі місто укріплюється, готується до оборони, а всі підприємства критичної інфраструктури, життєзабезпечення продовжують працювати. Про це мер повідомив у відеозверненні.

«Київ продовжує укріплюватися і готуватися до оборони. При цьому всі підприємства критичної інфраструктури, життєзабезпечення столиці працюють. Працюють більшість продовольчих магазинів, аптек. Сьогодні «Київ цифровий» оновив карту аптек, в яких можна придбати інсулін. Лікарні і пологові будинки теж працюють і приймають усіх пацієнтів, кому необхідна допомога», – повідомив Кличко.

Він також зазначив, що системно працює і гуманітарний штаб, який створило місто.

«Системно працює гуманітарний штаб, який створило місто. Налагоджена логістика. Ми отримуємо допомогу – і від українського бізнесу, іноземного, гуманітарну. Від небайдужих людей. Розподіляємо її, створюємо також резерви всього необхідного. Я дякую і волонтерам, які сьогодні допомагають. – Залучають допомогу, доставляють її. Ваша праця дуже важлива!, – підкресоив мер столиці. – Я прошу всіх киян зберігати витримку. Залишатися в безпечних місцях – вдома або в укриттях – за сигналу тривоги.  Підтримуйте близьких, сусідів, людей, які поруч. Довіряйте тільки офіційній інформації. Зараз ворог сіятиме багато брехні, провокуючи паніку. Не піддавайтеся! Разом вистоїмо! Слава Україні!»  – наголосив Кличко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

20