Актор Леонід Бронєвой, який проходить курс реабілітації у Київському міському центрі серця після інфаркту, як очікується, пробуде на лікуванні ще протягом тижня, заявив директор центру серця Борис Тодуров.

«Гадаю, ще з тиждень він проведе у нашій клініці. Ми дозволимо йому поїхати додому тільки після того, як він почне впевнено ходити по коридорах лікарні. І потрібно буде серйозно подумати, яким транспортом відправляти його в Москву. На мій погляд, Леоніду Сергійовичу краще їхати поїздом, а не летіти літаком», - сказав Тодуров.

За його словами, одужання актора йде швидше, ніж очікувалося, повідомляють РІА «Новости».

«Він уже самостійно сідає на ліжко, їсть, розмовляє. Його дружина Вікторія Валентинівна постійно перебуває поруч», - сказав лікар.

Нагадаємо, Бронєвой приїхав до Києва 7 вересня з гастролями разом з іншими артистами московського театру «Ленком» на чолі з художнім керівником Марком Захаровим. Вистави проходили в українській столиці з 8 по 17 вересня. 18 вересня актор був госпіталізований з інфарктом у Київський міський центр серця, де йому зробили операцію. Актор був підключений до апарату штучної вентиляції легенів, не міг розмовляти. У минулу суботу його відключили від апарату штучного дихання.

Бронєвой зіграв у десятках спектаклів і фільмів. Найбільш відомі кіноролі - Мюллер у серіалі «Сімнадцять миттєвостей весни», Мануйлов в «Агонії», герцог у притчі «Той самий Мюнхгаузен», Велюров у «Покровських воротах».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

915