Впливові букмекерські контори, які приймають ставки на переможців 59-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення», визначили фаворитів. Перше місце одностайно віддають популярному на батьківщині представникові Вірменії Aram Mp3.

Згідно із таблицею ставок контори William Hill, перемога цього року може дістатися Вірменії, друге місце - Санні Нільсен із Швеції, третє - Моллі Сміттен-Даунс з Великобританії. Четверте місце пророкують представниці України Марії Яремчук, на п'яте і шосте - рівні шанси у Андраша Каллай-Сондерса з Угорщини і Басіма з Данії.

 
 
Також на місця в десятці можуть розраховувати Карл Еспен з Норвегії, епатажний учасник з Австрії - дівчина з бородою Кончіта Вурст, Діляра Казимова з Азербайджану і Мей Файнгольд з Ізраїлю, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Прогнози Ladbrokes переважно збігаються з даними William Hill: перше місце - Вірменія, друге - Швеція, однаковий коефіцієнт поки що в України, Угорщини та Великобританії, які потрапляють у п'ятірку. Найбільші шанси опинитися в десятці - у Данії, Азербайджану, Норвегії, Ізраїлю та Австрії.

В останні роки букмекерські контори практично безпомилково визначають переможця. Так, у 2009 році більшість контор прогнозували переконливу перемогу норвезького скрипаля Олександра Рибака з піснею «Fairytale», в 2010-му - Лені з Німеччини з піснею «Satellite», у 2012-му - шведській співачці Лорін з піснею «Euphoria», а в 2013 р. - Еммілі де Форест із Данії з піснею «Only Teardrops». Голосування глядачів підтвердило ці прогнози. Єдина похибка була допущена в 2011 році, коли перемогу обіцяли представнику Франції, а конкурс виграв азербайджанський дует Нігяр Джамал і Ельдара Гасімова з піснею «Running Scared» (їм обіцяли друге місце).

Нагадаємо, сьогодні відбудеться перший півфінал Євробачення-2014, під номером дев'ять на сцену вийде учасниця від України Марія Яремчук. Всього цього року в конкурсі беруть участь 37 країн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

576