Російська поп-співачка Жанна Фріске хвора на рак, заяву про це оприлюднено у понеділок на офіційному сайті артистки.

Минулого тижня деякі ЗМІ опублікували повідомлення про те, що 39-річна Фріске нібито важко хвора й екстрено відправлена ​​на лікування до Німеччини. Тоді директор по зв'язках з громадськістю артистки Аніса Ашіку спростувала цю інформацію, заявивши, що співачка абсолютно здорова і знаходиться в Майамі.

У понеділок Ашіку виклала на сайті артистки офіційну заяву цивільного чоловіка співачки Дмитра Шепелєва, який у ці хвилини знаходиться поряд з Жанною і просить поставитися з розуміння до ситуації, що склалася.

«Те, що довгі місяці залишалося виключно справою нашої родини, на жаль, кілька днів тому стало суспільним надбанням. При цьому ми хочемо припинити будь-які спекуляції, і вважаємо, що шанувальники та небайдужі до Жанни люди мають право знати правду. Нашій сім'ї випало суворе випробування. Жанна хвора на рак. Ми продовжуємо боротися за неї і ні на хвилину не перестаємо вірити. Ми звертаємося до всіх із єдиним проханням - підтримати нас добрим словом і молитвою. У найближчому майбутньому ми б хотіли утриматися від коментарів, для того, щоб незабаром повернутися до вас, я сподіваюся, з хорошими новинами. А зараз просимо дати нам зосередитися на єдино головному - здоров'ї і житті Жанни. Побажайте нам добра», - заявив чоловік співачки Дмитро Шепелєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1093