У Лос-Анджелесі сьогодні були оголошені номінанти на премію «Оскар». В номінації «Кращий фільм» представлені «Афера по-американськи», «Капітан Філіпс», «Небраска», «Філомена», «12 років рабства», «Гравітація», «Вовк з Уолл-стріт», «Вона» і «Далласський клуб покупців».

Найбільше номінацій (за винятком технічних) отримали фільми «Афера по-американськи» режисера Девіда О. Расселла і «Гравітація» Альфонсо Куарона - по 10. «12 років рабства» Стіва Макквіна представлені в 9 категоріях. Всі ці режисери представлені в своїй професійній номінації - разом з Олександром Пейном («Небраска») і Мартіном Скорсезе («Вовк з Уолл-стріт»), пише «Lenta.ru».

На премію за кращу чоловічу роль претендують Крістіан Бейл («Афера по-американськи»), Леонардо ді Капріо («Вовк з Уолл-стріт»), Чіветел Еджіофор («12 років рабства»), Брюс Дерн («Небраска») і Меттью Макконахі («Далласський клуб покупців»).

За чоловічі ролі другого плану номіновані Бредлі Купер («Афера по-американськи»), Майкл Фассбендер («12 років рабства»), Джона Хілл («Вовк з Уолл-стріт»), Бархад Абді («Капітан Філліпс») і Джаред Лето («Далласський клуб покупців»).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

956