Українські міста почнуть відновлювати одразу після їх звільнення від російських окупантів. Уже підготовлено план економічного відродження України. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак в інтерв’ю Наталії Мосейчук на телеканалі «1+1».

«У президента на столі вже лежить план економічного відродження. Ми не зволікаємо жодного дня, думаємо та готуємося до того, як ми можемо сьогодні почати. Я думаю, що відновлювати міста почнуть одразу після їх звільнення», – сказав Єрмак.

Він зазначив величезне єднання країни, яке спостерігається зараз: Україну вже не ділять на захід та схід чи за мовною ознакою.

«Сьогодні ми справді творимо історію – історію великої нації, великої країни», – зауважив керівник Офісу президента.

Тому, з його слів, усі негативні явища, як-от корупція, надмірна бюрократія та роздутий державний апарат, мають залишитися в минулому. Українська економіка повинна стати людиноцентричною, а держава – гарантувати справедливість.

«Міста ми відбудуємо. Найгірше, що ми не повернемо людей, які загинули. Немає нічого дорожчого за життя людини. А все інше ми точно відбудуємо, відбудуємо швидко», – переконаний Єрмак.

Керівник Офісу глави держави також підтримав ідею створення великого меморіалу задля вшанування всіх, кого втратила Україна у цій війні з російським окупантом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

37
Теги