Навіть сама надійна оргтехніка, в тому числі бренд Brother, потребує регулярної перевірки та обслуговування. Компанія «Київ ІТ Сервіс» пропонує економічно вигідну послугу — заправка картриджів Brother з гарантією. Подати заявку на послугу можна через офіційний сайт сервісу, заповнивши форму або зателефонувавши менеджеру. Якісна заправка Brother тут виконується швидко та на високому рівні. Буквально через 2-3 години проблема буде усунена.

Заправка картриджів Brother від кваліфікованих майстрів

Впродовж 20 років співробітники фірми «Київ ІТ Сервіс» обслуговують лазерні принтери різних моделей та брендів. Завдяки цьому вони набули величезного досвіду і професійно заряджають витратники Brother висококласним тонером. Співпрацюючи з сервісним центром, користувачам сподобається:

  • вигідна ціна на послуги;

  • регулярна заправка картриджів Brother;

  • гарантія на виконану роботу.

Для постійних клієнтів передбачені знижки та акції, що дають можливість заощаджувати гроші. Час від часу компанія влаштовує розіграші подарунків. За бажанням, користувач може самостійно привезти техніку до майстерні. Такі сервісні пункти знаходяться в різних районах столиці.

Порядок проведення процедури

Першим кроком до вирішення проблеми є прийняття менеджером онлайн-заявки. Після цього він передає контактні дані клієнта спеціалісту, який одразу йому телефонує, аби уточнити деталі. Прибувши на місце в зазначений час, майстер послідовно проводить зарядку витратника по такій схемі:

  • перевіряє роботу принтера;

  • розбирає картридж, переглядаючи всі модулі;

  • за допомогою сервісного пилососа та спеціального розчину очищає важливі деталі;

  • з бункерів видаляє залишки старого тонера;

  • замінює зношені вузли новими запчастинами;

  • збирає витратник і разом з тим змазує контакти та спаює гарячим пластиком корпус (якщо потрібно);

  • притрушує тальком фотобарабан.

Для зарядки картриджа Brother спеціаліст ретельно підбирає відповідну марку тонера і в достатній кількості. В кінці він запускає принтер, аби перевірити якість друку. Якщо виникають проблеми, одразу їх вирішує.

Розрахуватися за послугу можна будь-яким способом. Наприклад, готівкою, через банківську карту, безготівковим розрахунком або оформити кредит. Вартість заправки картриджів бренду Brother можна дізнатися на сайті компанії, відкривши вкладку з прайс-листом. Таким чином всього за 15-20 хвилин клієнт вирішує проблему зупинки лазерного принтера та спокійно продовжує працювати.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

43